Werkwijze

Wil je een persoonlijk schilderij? Dat kan in 3 stappen.

01

De inspiratie

Ik ontvang van jou één of meerdere (kopieën van) kindertekeningen en luister naar jouw verhaal. Niet alleen de tekeningen maar ook de verhalen zijn voor mij een belangrijke inspiratiebron. Daarna bespreken we jouw wensen qua formaat en kleur. En misschien heb je nog andere wensen. We spreken ook een prijs af. De prijs is afhankelijk van het formaat. Voorbeeld van prijzen:

Andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk.

02

Het werk

Zodra je een aanbetaling van 70 euro hebt gedaan, ga ik aan de slag. Elk schilderij is opgebouwd uit 5 tot 6 lagen. Omdat elke laag een week moet drogen, moet je rekening houden dat ik minimaal 6 weken doorlooptijd nodig heb om jouw schilderij te maken.

03

Het resultaat

Het schilderij is af. Je kunt het schilderij komen ophalen. En mocht je het schilderij toch niet willen, dan blijft het in mijn bezit. Je bent me verder niets verschuldigd. De aanbetaling van 70 euro ontvang je niet terug. Je kunt het schilderij ophangen zonder lijst. De zijkanten van het doek zijn ook geschilderd. Wil je toch een lijst? Dan raad ik je een zwarte baklijst aan.

Ben je geïnspireerd of wil je meer zien?

Slide naar rechts voor enkele voorbeelden

Van kindertekening tot schilderij

Meer zien?

Bij de eerste tekeningen van jonge kinderen horen altijd mooie verhalen. Ik neem je graag mee in het proces! Kom een keertje langs in mijn atelier of volg mijn werk op social media. 

Of bekijk mijn werk online